Zobrazit kategorie

Recenze Amulet Team 24 Superlite 2016

  • Amulet Team 24 Superlite 2016 Dětská kola
Cena
7 199 Kč
Dostupnost zboží
(Skladem) 22.05.2019
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Zobrazit v e-shopu » SportObchod.cz

Zkušenosti a recenze produktu

Dětské kolo Amulet TEAM 24 2016 černé je kolo s nízkou hmotností a speciálně prohnutým rámem pro snadné nastupování.... Zobrazit celý popis produktu >>>

E-shop SportObchod.cz prodává toto zboží Amulet Team 24 Superlite 2016, za výhodnou cenu 7 199 Kč. Tento výrobek je od prověřeného a známého výrobce Amulet a tak si můžete býti jistí, že zakoupený produkt bude kvalitní. Podrobnosti recenzovaného produktu EAN a produktové označení ID produktu 32418. Pro inspiraci a recenze podobných produktů, se podívejte do kategorie Dětská kola kde je tento výrobek zařazen.


Hodnocení

Produkt má průměrné hodnocení 5 z celkem 83 recenzí od uživatelů.


Heureka Heuréka Amulet Team 24 Superlite 2016

Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka.cz, kteří produkt zakoupili a hodnotili. Na webu si můžete i srovnat ceny produktu od kvalitního dodavatele Amulet a více e-shopů jako je např. SportObchod.cz s dopravou - Info v obchodu. Zobrazit produkt na heurece.


Zbozi Zkušenosti Amulet Team 24 Superlite 2016 na zbozi.cz

Na srovnávači cen zbozi.cz zjištěte zkušenosti, diskuse a recenze od uživatelů k tomuto produktu z kategorie Dětská kola a tipy jak vybrat.
Inspirujte i vy se před nákupem zkušenostmi a názory ostatnch zákazníků, kteří produkt již zakoupili a otestovali před vámi.


dtest dTest Amulet Team 24 Superlite 2016 testy a hodnocení

Časopis dTest testuje řadu produtů, podívejte se zda otestoval i výrobek, který se prodává za 7 199 Kč. Zjistit info na dtest.cz.


Sdílet na Facebooku

Další tipy



Související produkty: