Zobrazit kategorie

Recenze Set 2 ks tenisových raket ProKennex Kinetic Q+15 Light 2017 + výplety zdarma

  • Set 2 ks tenisových raket ProKennex Kinetic Q+15 Light 2017 + výplety zdarma Tenisové rakety
Cena
8 499 Kč
Dostupnost zboží
(Skladem) 24.10.2019
Doprava na tento produkt
Info v obchodu
Zobrazit v e-shopu » SportObchod.cz

Zkušenosti a recenze produktu

Tenisová raketa ProKennex Kinetic Q+15 Light 2017 se řadí mezi zdravotní rakety, protože tlumí vibrace a zabraňuje zranění tenisového loktu.... Zobrazit celý popis produktu >>>

E-shop SportObchod.cz prodává toto zboží Set 2 ks tenisových raket ProKennex Kinetic Q+15 Light 2017 + výplety zdarma, za výhodnou cenu 8 499 Kč. Tento výrobek je od prověřeného a známého výrobce ProKennex a tak si můžete býti jistí, že zakoupený produkt bude kvalitní. Podrobnosti recenzovaného produktu EAN a produktové označení ID produktu 51442. Pro inspiraci a recenze podobných produktů, se podívejte do kategorie Tenisové rakety kde je tento výrobek zařazen.


Hodnocení

Produkt má průměrné hodnocení 4 z celkem 92 recenzí od uživatelů.


Heureka Heuréka Set 2 ks tenisových raket ProKennex Kinetic Q+15 Light 2017 + výplety zdarma

Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka.cz, kteří produkt zakoupili a hodnotili. Na webu si můžete i srovnat ceny produktu od kvalitního dodavatele ProKennex a více e-shopů jako je např. SportObchod.cz s dopravou - Info v obchodu. Zobrazit produkt na heurece.


Zbozi Zkušenosti Set 2 ks tenisových raket ProKennex Kinetic Q+15 Light 2017 + výplety zdarma na zbozi.cz

Na srovnávači cen zbozi.cz zjištěte zkušenosti, diskuse a recenze od uživatelů k tomuto produktu z kategorie Tenisové rakety a tipy jak vybrat.
Inspirujte i vy se před nákupem zkušenostmi a názory ostatnch zákazníků, kteří produkt již zakoupili a otestovali před vámi.


dtest dTest Set 2 ks tenisových raket ProKennex Kinetic Q+15 Light 2017 + výplety zdarma testy a hodnocení

Časopis dTest testuje řadu produtů, podívejte se zda otestoval i výrobek, který se prodává za 8 499 Kč. Zjistit info na dtest.cz.


Sdílet na Facebooku

Další tipy



Související produkty: